Bredbånd

Modum Kabel-TV og RingNett kan tilby et topp moderne og døgnovervåket fibernett som kan levere tilnærmet ubegrenset kapasitet. Det finnes imidlertid flere ulike teknologier som kan levere høyhastighetsbredbånd. Ta kontakt med Modum Kabel-TV og RingNett hvis du er i tvil om hva som er gjeldene av tjenester/ priser for din bolig/ fritidsbolig.

De to mest utbredte fiber-teknologiene betegnes som HFC (Hybrid Fiber Coax) og FTTH (Fiber To The Home). Mange av våre kunder er tilkoblet et fibernett som er bygget opp med HFC-teknologi. Modum Kabel-TV og RingNett sitt HFC-nett består i dag av mer enn 95 prosent fiber, der kun de siste meterne inn til hver kunde er koaksialkabler.

Modum Kabel-TV og RingNett har lang erfaring med å bygge både HFC- og FTTH-teknologier og begge teknologiene er fremtidsrettede med svært stor kapasitet.

ADSL/ VDSL benytter kobbernettet og tilbys i mange områder der det ikke er bygget ut fibernett. Hvis din bolig har/ har hatt tilkobling til fasttelefon, kan Modum Kabel-TV og RingNett levere bredbåndstilkobling til enkelte områder. Oppnådd hastighet er avhengig av linjekvalitet og linjelengde.

WiMAX er et radiobasert bredbånd som Modum Kabel-TV og RingNett leverer til Horgadammen og Varsla i Sigdal kommune.

WiFi Pluss anbefales for store og mellomstore boliger der det kan oppstå trådløse utfordringer, eller der det ønskes bedre trådløs dekning. Les mer..

Bredbånd

Mer informasjon

ADSL / VDSL

Mer informasjon