Nye kanaler

  02.05.16

 

I løpet av den siste tiden har det kommet en rekke nye kanaler som er tilgjenglig i valgfri grunnpakke. Nå kan du se kanaler som Das Erste, TRT International, TV Finland, RTL, Rai Uno, RTR Planeta, DR Ramasjang, Star Plus, Star Gold, Prime TV, Fine Living, Fashion TV, TV Polonia, Baby TV, Vijay TV og Star Life OK.

Du kan gjøre kanalendringer i din valgfrie grunnpakke ved å trykke her, eller ringe 32784640 så hjelper vi deg med dette.

I tillegg til dette tilbys TV Chile nå som en enkeltkanal og kan bestilles for kr. 149,-/mnd.

 

Informasjon om de nye kanalene:

Tysk kanal som sender underholding for hele familien. Nyheter, gameshow, dokumentarer og sport.
TRT International er en tyrkisk TV-kanal med et internasjonalt perspektiv.  Du får nyheter, dokumentarer, filmer, dramaserier, barneprogrammer og undervisningsprogrammer – 24 timer i døgnet. 
Sender et utvalg av programmer fra den statlige finske kanalen YLE og kommersielle MTV3.
Tysk kanal med program for hele familien, med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedie og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms.
Rai Uno er italiensk kvalitets-TV som er svært godt likt over hele Italia. Kanalen sender programmer som passer for hele familien. Kanalen byr på alt fra nyheter, aktualitetsprogram og talk-show, til konserter og kultur. 24 timer i døgnet.
RTR Planeta er en russisk TV-kanal som gir deg siste nytt fra Russland, samt gode analyser av politikk, talk shows, kultur og økonomi. 24 timer i døgnet.
Dansk barnekanal, som tar barna alvorlig, involverer dem og gir dem medinnflytelse i hvordan kanalen skal se ut. Skal være en kanal som foreldre trygt kan la barna se alene, uten å være redde for at det skal bli for skummelt.
Star Plus sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Kanalen har et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.
Star Gold sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Du får det beste fra Bollywood og et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.
Prime TV er en Pakistansk familiekanal som legger seg i selen for å formidle essensen, tradisjonen, livet og kulturen i Pakistan. Talkshow, dokumentarer, sport, nyheter og barneprogrammer.
Fine Living er en trendsettende kanal. Kanalen skal være et utstillingsvindu for verdenskjente kokker, innovative designere, moteguruer og livsstils eksperter fra hele verden.
Fashion TV HD er størst på mote og sender 24/7. Kanalen dekker alt innen moteverdenen og følger tett de nyeste trendene fra de store motehusene i verden.
TV Polonia er en polsk underholdningskanal for hele familien.  Du får kanalens egne produksjoner, kritikerroste dokumentarer, filmer, underholdings-, barne- og ungdomsprogrammer. Døgnet rundt.
BabyTV er kanalen som er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender morsomme, lærerike og interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling.
Vijay TV er en ledende Tamilsk kanal. Kanalen sender generell underholdning, dramaer, de nyeste filmene og underholdningsprogrammer.
Star Life OK er en kanal for det sør asiatiske publikum. Kanalen sender på Hindi. Kanalen er en underholdningskanal som sender filmer og underholdningsprogrammer for enhver smak.
TV Chile tilbyr en kombinasjon av nyheter, studioshow og barneprogrammer. Beste sendetid domineres av drama, telenovelas og lokale gjengivelser av amerikanske situasjonskomedier. Kr. 149,-/mnd.