Nicktoons

  02.10.17

 

Kung Fu Panda, Svampebob Firkant og Madagaskar-pingvinene samles i én og samme kanal som er 100 prosent viet til animerte serier.

Har du barn som har vokst fra «Paw Patrol» og «Dora utforskeren», men som ikke er helt klar for å ta steget til seriene for de største barna ennå? Da bør du følge med nå. Nå kommer det nemlig en helt ny valgfri kanal, kalt Nicktoons, som er for barn i målgruppen 4 til 10 år. Eller for alle som føler seg omtrent på denne alderen (det gjelder flere av oss enn du kanskje tror).

Nicktoons er i sin helhet viet til animasjonsserier, og mange barn vil nikke gjenkjennende til titler som SvampeBob, Avatar, Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda og Madagaskar-pingvinene. Men her finnes også helt nye og eksklusive godbiter, som Breadwinners, Pig Goat Banana Cricket og Rabbids Invasion.

 

Stort barneutvalg

Ønsker du deg Nicktoons som en del av ditt kanaltilbud, kan du velge den som en av de 15 valgfrie kanalene i grunnpakken din.

Blant de valgfrie kanalene finner du også mange andre tilbud for barn, som for eksempel Nick jr., Disney junior, Disney XD, Boomerang og SVT Barnkanalen.