Nye internetthastigheter.

  04.05.15

 

Modum Kabel-TV ønsker å forenkle utvalget av internetthastigheter og samtidig gjøre det lettere å finne den hastigheten som passer deg best. Derfor gjennomfører vi endringer i vårt internett tilbud fra 4. mai 2015. Noen internettabonnement får mer hastighet og noen internettabonnement utgår.

Hastighetene 3/1 Mbps, 8/1 Mbps og 12/2 Mbps utgår som følge av endringene. Er du kunde hos Modum Kabel-TV og abonnerer på en av disse hastighetene, blir internetthastigheten automatisk satt opp til neste trinn så lenge ikke annet er avtalt. Merk at dette ikke vil skje før april 2016, så du vil ha god tid til å finne den hastigheten som passer deg best. Ta kontakt med Modum Kabel-TV, så får du et godt tilbud på en av de nye hastighetene.

Nye hastigheter ser slik ut:

Har du tidligere abonnert på 15/5 Mbps får du automatisk 20/5 Mbps.
Har du tidligere abonnert på 30/5 Mbps får du automatisk 40/5 Mbps.
Har du tidligere abonnert på 15/10 Mbps får du automatisk 20/10 Mbps.
Har du tidligere abonnert på 30/10 Mbps får du automatisk 40/10 Mbps.

 

Modum Kabel-TV er din lokale leverandør av bredbånd.

Modum Kabel-TV kan tilby deg noen av de beste bredbåndstjenestene på markedet. Takket være et nært samarbeid mellom MidtNett Buskerud og Modum Kabel-TV er det strukket fiberoptiske linjer over store deler av Modum. Største delen av den signaltransport som Modum Kabel-TV besørger foregår i dag over disse fiberoptiske linjene. Dette har gjort at Modum Kabel-TV kan tilby deg stor driftssikkerhet, stor overføringskapasitet, sikre leveranser, og ikke minst konkurransedyktige priser.

Modum Kabel-TV tilbyr hastigheter tilpasset ditt behov. Fra 1 Mbps for deg som bruker internett lite, til 200 Mbps for deg som bruker internett mye. I tillegg til dette kan større hastigheter tilbys på forespørsel. Hvis du er usikker på hvilken hastighet du trenger, kan Modum kabel-TV hjelpe deg med å kartlegge ditt behov.

Klikk her for å se komplett oversikt over internettabonnement og hastigheter.