Nye kanaler i valgfri grunnpakke

  12.01.16

 

Modum Kabel-TV tilbyr tre nye kanaler i valgfri grunnpakke. GINX, Outdoor Channel HD og Trace Sport HD. Du kan gjøre kanalendringer i din valgfrie grunnpakke ved å trykke her, eller ringe 32784640 så hjelper vi deg med dette.

 

Informasjon om kanalene:

 

Ginx er en rendyrket videospillkanal, og er et eldorado for spillinteresserte. Alt er dedikert til videospill og det som rører seg rundt temaet. GINX har sendinger hele døgnet. GINX er tilgjenglig i den valgfrie grunnpakken, og du finner spillkanalen på kanalplass 125 hvis du bruker en av våre nye dekodere.

 

Outdoor Channel HD sender TV- programmer relatert til jakt, fiske, friluft og action. Kanalen gir deg blant annet friluftsliv i sylskarpe HD-bilder. Er du interessert i utendørsaktiviteter som jakt og fiske, off-road kjøring og eventyr fra villmarken, er dette kanalen for deg! Outdoor Channel HD er en av verdens ledende kanaler innen friluftsliv. Du finner Outdoor Channel HD på kanalplass 79 hvis du bruker en av våre nye dekodere.

 

TRACE Sports HD gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen og gjerne med et litt annet innblikk enn de tradisjonelle sportskanalene. Hør og se deres hemmeligheter bak suksessen. Kanalen sender 24 timer i døgnet. Du finner Trace Sport HD på kanalplass hvis du bruker en av våre nye dekodere.