Har du stor nok bredbåndskapasitet?

  12.11.15

 

Internett blir stadig en viktigere del av livene våre. Sikkert på både godt og vondt, men mest godt tross alt. Hvem vet egentlig hvilke behov og tjenester som kommer i årene fremover?  Det som er sikkert, er at det vil være et enormt behov for mer kapasitet. Vi spiller online, bruker NetFlix, laster opp bilder til hverandre, strømmer musikk og jobber på hjemmekontor. Og vi vil gjerne være på nett samtidig, hele familien. Da er kapasitet viktig. Nok kapasitet er avgjørende for å kunne håndtere at mange enheter er logget på samme nettverk samtidig. Dagens gjennomsnittsfamilie har normalt koblet svært mange enheter opp mot bredbåndet samtidig, noe som stiller nye krav til hvilket abonnement man trenger. Har du valgt riktig bredbåndsabonnement for ditt og familiens bruk?

Modum Kabel-TV tilbyr ulike bredbåndsprodukter, slik at du selv kan velge produktet som passer best til husstandens bruk. Hovedregelen er at jo flere personer som bruker bredbåndet samtidig, jo høyere kapasitet må du ha. Har du god nok kapasitet, kan du gjøre alt du vil på internett, uten å oppleve forsinkelser eller treghet. Og med bredbånd fra Modum Kabel-TV kan du være sikker på at du har en løsning som også tilfredsstiller framtidens hastighetsbehov.

Er du usikker på hvilken behov du eller dere har i forhold til bredbåndskapasitet, kan Modum Kabel-TV hjelpe deg. Ved bruk av avanserte verktøy kan vi analysere kundens forbruk slik at vi finner akkurat den bredbåndskapasiteten som kunden har behov for.

Eksempel:
Eksempelet under viser en av Modum Kabel-TVs kunder som abonnerer på bredbånd 5/1Mbps. Kunden klagde over tregt internett i visse perioder av døgnet. Grafen lyver ikke. Den viser klart og tydelig at kundens forbruk går i "taket" i visse perioder av døgnet. Når dette skjer, kan han få problemer med enkle ting som å laste nettsider, spille online, streame film osv. Kunden vil få en dårlig nettopplevelse fordi han abonnerer på en lavere båndbrede enn det han har behov for.

Løsning:
En løsning på dette problemet er å abonnere på en større bredbåndskapasitet, noe Modum Kabel-TV kan hjelpe deg med. I mange tilfeller hjelper det å sette opp bredbåndskapasiteten til neste trinn. I dette eksempelet fikk kunden en bedre nettopplevelse når vi økte bredbåndskapasiteten fra 5/1Mbps til 10/2Mbps, altså en dobling av kapasiteten.

Kontakt Modum kabel-TV hvis du trenger større bredbåndskapasitet.