TV2 Humor.

  23.02.15

 

Nordmenn liker å le, noe ikke minst TVNorge har bevist med sine humorsuksesser de siste årene. Nå kommer også TV2 på banen med sin egen rendyrkede humorkanal - TV2 Humor. Kanalen går på lufta 2. mars og blir en del av den faste grunnpakken.

 

Rosinen i pølsa

Tilbudet på kanalen blir latterlig variert, med et innledende fokus på det beste av amerikanske humorprogrammer.

Blant annet har de sikret seg rettighetene til «The Tonight Show med Jimmy Fallon», som vil vises fortløpende 24 timer etter sending i USA - fem dager i uka.

- «The Tonight Show med Jimmy Fallon» er et kupp. Showet som tidligere ble ledet av legenden Jay Leno, har tatt helt av i USA etter at Jimmy Fallon tok over. Komikeren har vunnet både Emmy og Grammy-priser, forteller Nina Lorgen Flemmen, direktør for internasjonale innkjøp i TV 2.

 

Bredt utvalg av klassikere

TV 2 har lang erfaring med å sende humorprogrammer på hovedkanalen, og vet hva nordmenn vil ha.

Dermed har de også kunnet håndplukke serier de vet er populære her hjemme - blant dem klassikere som «Fresh Prince of Bel Air», «South Park», «My Name is Earl» og «That '70s Show». Av nyere komiserier kan vi blant annet nevne «Modern Family», «New Girl» og «2 Broke Girls».

 

Hjemlig humor på vei

Vi håper også på norske komiserier etter hvert - og det kommer, ifølge TV 2.

- Vi er allerede i gang med å knytte til oss talenter og konsepter for å kunne lansere norskprodusert humor på kanalen i tiden som kommer. Det skal bli mye latter i TV 2 framover, og vi gleder oss til å lansere de konkrete planene våre på et senere tidspunkt. Vi kommer garantert til å ha Norges morsomste jobb i årene som kommer, forteller programdirektør Jarle Nakken.

Premieredato for den nye kanalen blir altså 2. mars. Samme dag vil også TV2 Filmkanalen gå av lufta.