Nye kanaler i valgfri grunnpakke!

  27.05.14

 

Modum Kabel-TV utvider sitt programtilbud med 2 nye kanaler i den valgfrie grunnpakken. CBS Reality og Food Network! Kanalene har ingen undertekst og er kun tilgjenglig for kunder som har panaccess dekoder/ CAM. Kanalene kan fritt velges inn i valgfri grunnpakke. Kontakt oss dersom du har spørsmål rundt dette.

CBS Reality sender programmer som «Judge Judy og den prisbelønte serien «48 timer». Kanalen sender sanntidsdramaer fra sykehus og kriminaldokumentarer som «Las Vegas Jailhouse», «FBI Criminal Pursuit» og «Nowhere to Run».

Food Network byr på kreativ matlaging, friske ideer og høy underholdning – alt for å inspirere deg til matglede på kjøkkenet. Food Network sender programmer som «Iron Chef America», «Chopped» og «30 Minute Meals». Food Network er rett og slett kanalen for deg som elsker mat og kokkelering.

 

Kanal Pakke Format Programplass
CBS Reality Valgfri grunnpakke SD Nr. 70 på panaccess dekoder
Food Network Valgfri grunnpakke SD Nr. 71 på panaccess dekoder

 


 

NB! Du kan når som helst velge dine favorittkanaler i den valgfrie grunnpakken på vår nettside. Det er gratis frem til 01.06.14. Etter denne datoen koster det kr. 19,- pr. gang du endrer kanaler. Klikk her for å velge kanaler i den valgfrie grunnpakken.