Tre nye musikkanaler.

  27.06.14

 

Gladnyhet til deg som elsker musikk! Nå er det enda flere valgfrie musikk-kanaler i Grunnpakken. Variasjonen har aldri vært større og enten om du liker Dance eller Rock så har MTV en musikkanal for enhver smak. Og best av alt: 100 % musikk – ingen reklame!

MTV Rocks: MTV Rocks presenterer den beste musikken fra verdens rock og heavy metal miljø. En kanal som får ditt hjerte til å slå hardere og vekker «head bangeren» i deg. Kanalplass: 66 (Panaccess)

MTV Hits: Superstjerner, one-hit wonders, boy- og girlbands – nye videoer så snart de er produsert og hitter du aldri blir lei. MTV Hits – you’ve got to love it! Kanalplass: 67 (Panaccess)

MTV Dance: Eneste kanalen som gir deg ren klubbkultur og 24/7 tilgang til noen av de mest inflytelsesrike nattklubber i verden. Kanalen leverer en kontinuerlig miks av anthems fra det siste nye til den kuleste urban og pop. Kanalplass: 68 (Panaccess)

Kanalene ligger i den valgfrie delen av grunnpakken og kan velges mot et lite gebyr på kr. 19,-. Klikk her for å gjøre endringer nå.


NB! Den tyske kanalen VIVA utgår fra vårt programtilbud på samme tid som MTV kanalene blir tilgjenglig.