God sommer!

  27.06.17

 

Vi i Modum Kabel-TV og RingNett gleder oss over at sommeren endelig er her. Så langt har året vært spennende og interessant, både med fusjoneringen av Modum Kabel-TV AS og RingNett AS, og med nye prosjekter og tilkoblinger av nye og fornøyde kunder. Vi arbeider hele tiden med å bli enda bedre, både på service og på de digitale tjenestene som vi leverer ut til kundene våre. Strømme- og arkivtjenesten har blant annet fått flere tilgjengelige kanaler i tilbudet, slik
at du får større frihet til å se programmet hvor og når du ønsker. Vår kundeservice har fått endrede åpningstider på telefon fra kl. 08.00 til kl. 19.00 alle hverdager. Ta gjerne kontakt med oss i sommer!

Åpningstider kundeservice:
ved besøk: kl. 08.00 - 16.00
på telefon: kl. 08.00 - 19.00
(alle hverdager)

Smart Wifi
Nå lanserer vi Smart Wifi, et profesjonelt trådløst hjemmenett. Dette kan være løsningen hvis du sliter med ustabilt trådløst nett eller har trådløse utfordringer i boligen din. Produsenten AirTies tilbyr en av markedets mest moderne WiFiteknologi, og kan med dette gi et nytt liv til dødsoner i hjemmet. AirTies sørger samtidig for å levere et mer stabilt trådløst hjemmenett fra loft til kjeller. En eller flere aksesspunkter kan settes opp i et nettverk, der de opptrer som én enhet (AirTies Mesh). Dette bidrar til å gi deg bedre dekning i hele boligen.

Kontakt oss for mer informasjon.

Appen som gjør sommeren bedre!
Har du tilgang til internett og appen til Modum Kabel-TV og RingNett, kan du strømme innhold fra over 40 forskjellige kanaler når du er på ferie, innenfor Norges grenser. Arkiv TV gir deg dessuten muligheten til å hente frem ditt favorittprogram en uke tilbake i tid etter at det ble sendt. Da trenger du ikke å gå glipp av mindre eller større TV-øyeblikk.

Lyn og torden
Sommeren er høysesong for lyn og tordenvær. Lynnedslag gjør stor skade på elektrisk utstyr hver eneste sommer, enten det er TV-er, dekodere, modem eller PC-er. Alt utstyr som bruker elektrisitet kan ta skade under lyn- og tordenvær. Beskytt derfor ditt elektriske utstyr ved å trekke ut kontaktene før det smeller.

Modum Kabel-TV og RingNett holder åpent med vanlige åpningstider i hele sommer. Med vår lokale tilstedeværelse og gode service, håper vi på et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer.

Vi ønsker deg en riktig god sommer!

Med vennlig hilsen
oss i Modum Kabel-TV og RingNett