Tre nye HD- kanaler.

  30.04.13

 

Fra 30. April utvider vi kanaltilbudet med tre nye HD- kanaler; Eurosport 2 HD, MAX HD og Travel Channel HD.

Kunder som har utvidet grunnpakke vil fra 30. April få tilgang på MAX HD. I tillegg kommer Eurosport 2 HD og Travel Channel HD. Det betyr at du blant annet kan få med deg ishockey VM og Giro d’Italia i aller beste HD kvalitet. I tillegg har Travel Channel produsert masse nytt innhold i HD fra alle verdenshjørner for den reiselystne drømmeren i deg.

MAX HD viser actionfylt og uforpliktende underholdning. I mai har kanalen eksklusiv visning av alle Norges VM-kamper i ishockey, annen sport som kan sees på kanalen er trav og galopp samt fotballkamper fra La Liga og Europa League. MAX HD viser også spennende serier og filmer, samt norske programmer som Nattpatruljen, Folk som sloss, Tørnquist-show og dokumentarserien Insider.

Med Eurosport 2 i HD vil du nå kunne se alle tv-sendte kamper fra den tyske Bundesligaen i HD og i mai vises for første gang storrittet Giro d’Italia i HD.
Eurosport har eksklusiv visning av kamper fra Bundesliga, med blant annet storlagene Bayern München og Borussia Dortmund i aksjon ukentlig. Fem nordmenn spiller i Bundesligaen. Eurosport sikret seg nylig eksklusive rettigheter for flere italienske sykkelritt, og i mai vises hovedvekten av Giro d’Italia live på Eurosport 2. Når Giroen er over, blir det opptil ti timer daglige sendinger fra French Open i tennis.

Travel Channel HD tilbyr fascinerende reiseprogrammer av høy kvalitet som fortjener å bli vist i best mulig bildekvalitet. Kanalen har nettopp gjennomført en større oppgradering av sin sendeflate. Over 400 timer nytt innhold er produsert fra ulike steder på kloden og seks nye programsjangere lanseres med blant annet fokus på mat-, luksus-, og eventyrlige opplevelsesreiser. 

Det anbefales å ta et kanalsøk hvis de nye kanalene ikke ligger i kanallisten. Det vil også bli sendt ut en kommando for automatisk kanalsøk til kunder som bruker dekoder. Kunder som har Cam/ kort må foreta et kanalsøk for å få tilgang til kanalene.